Slik konfigurerer du en VPN-tilkobling for et valgt nettsted

Du kan konfigurere en sikker tilkobling for et valgt nettsted hvis Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium er installert og aktivert på datamaskinen din.

Ikke tilgjengelig i enkelte regioner.

Slik konfigurerer du en VPN-tilkobling for et valgt nettsted:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg InnstillingerNettsteder.
  4. Klikk på Innstillinger.

Vinduet Regler for tilkobling til nettsteder vil da åpne.

5. I blokken Unntak for nettsteder klikker du på Innstillinger-knappen.

Vinduet Unntak for nettsteder vil da åpne.

6. Klikk på Legg til for å legge til et nettsted i listen med unntak fra innstillingene som er spesifisert for nettstedkategorier.

Vinduet Legg til nettsted vil da åpne.

7. Skriv inn nettadressen i feltet Nettadresse (URL).
  8. Under Handling som skal utføres ved tilgang til nettstedet spesifiserer du hvilken handling programmet skal utføre når du besøker dette nettstedet:
    • Aktiver VPN. Programmet aktiverer VPN når du besøker det spesifiserte nettstedet. Du kan for eksempel konfigurere programmet til å aktivere VPN når du besøker nettstedet til banken din. Denne innstillingen brukes selv om alternativet Ignorer er valgt i delen Når du bruker de usikre nettstedene til banker i vinduet Regler for tilkobling til nettsteder.
      1. I rullegardinlisten Velg, velg stedet for VPN-serveren som du vil opprette en VPN-tilkobling gjennom når du besøker denne nettsiden. Hvis stedet for VPN-serveren som er valgt for nettstedet er forskjellig fra stedet som er valgt for nettstedkategorien som nettstedet tilhører, vil tilkoblingen til nettstedet opprettes via stedet som er spesifisert for denne nettsiden og ikke for nettstedkategorien.
      2. Velg alternativet Varsle hvis aktivert hvis du ønsker å motta varslinger om at VPN aktiveres når du besøker dette nettstedet.
    • Ignorer. Programmet oppretter ikke VPN når du besøker det spesifiserte nettstedet.
  9. Klikk på Legg til.

Programmet aktiverer ikke VPN hvis HTTPS-protokollen brukes til å koble til et nettsted.